חומרים:
1/2 ק"ג דג בקלה מלרוזה (לטחון גס)
1/2 ק"ג דג אמנון ללא עור
1 בצל קצוץ דק
חופן כוסברה טריה
שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף כמון
1 כפית כוסברה יבשה טחונה
1 ביצה
1 פרוסת לחם לאחר השרייה במים (קמח מצה)
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
הכנה וטיגון:
לערבב את כל המרכיבים..היטב ,לכסות , לשמור המקרר כחצי שעה…
לעצב קציצות לפי גודל שתבחרו, לטגן עד להזהבה.
הערות:
****אפשר להכין מכל דג שתבחרו
**** רצוי לפני תחילת ההכנה להשרות את הדג עם מעט מיץ לימון כחצי שעה,,,לשטוף ולסחוט את המים.
בהצלחה🐟🐟🐟