חצי קילו דג טחון
1 בצל מגורד,
כוסברה קצוצה דק,
מוסיפים
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם,
מלח,
מעט כמון,
מעט כורכום,
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מכינים רוטב:
מחממים סיר רחב עם
2 כפות שמן,
1 גמבה אדומה,
1 פלפל ירוק חריף,
5/6 שיני שום,
חצי חבילה כוסברה קצוצה
מטגנים מעט ומוסיפים
3 עגבניות חתוכות לפרוסות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים
מתבלים ב
מלח,
פפריקה מתוקה,
פלפל שחור,
מעט כמון
1 כף סוכר ומערבבים.
כשהרוטב מתחיל לבעבע מניחים את הקציצות בתוכו בעדינות זו לצד זו, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים הכל יחד במשך כ-30 דקות