2 קופסאות טונה בשמן
2 קישואים מגורדים דק, בצל יבש מגורד דק,
גבעול בצל ירוק קצוץ, חופן פטרוזיליה קצוצה,
2 ביצים, 5 כפות פירורי לחם, מלח מעט (כי הטונה מלוחה) פלפל שחור רבע כפית,
פפריקה כף
רוטב:
1 גמבה
1 פלפל חריף
כוס מים
שום חתוך,
כוסברה קצוצה,
פפריקה,
רבע כפית כמון,
רבע כפית פלפל שחור,
כף מרק עוף
מעט שמן
הכנה
2 קופסאות טונה בשמן לסחוט אותם, 2 קישואים מגורדים דק,בצל יבש מגורד דק, גבעול בצל ירוק קצוץ, חופן פטרוזיליה קצוצה, 2 ביצים, 5 כפות פירורי לחם, מלח מעט (כי הטונה מלוחה) פלפל שחור רבע כפית, פפריקה כף.
לערבב הכל ביחד ליצור קציצות (אם רוצים אז מטגנים ) אני אפיתי בתנור חום 200 מעלות כשצד אחד משחים להפוך ולאפות מצד שני .
להכין בסיר את הרוטב שעושים לדג.
לטגן גמבה ופלפל חריף עד שמתרכך להוסיף כוס מים שום חתוך, כוסברה קצוצה, פפריקה, רבע כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור, כף מרק עוף ומעט שמן לתת לרוטב להתבשל מעט להוסיף את הקציצות ולהפוך כדי שהרוטב יגע בכל הקציצה מעדן.