מתכון ל-6 סועדים
2 תפוחי אדמה מורתחים
5 קופסאות טונה במים/שמן
צרור כוסברה
צרור פיטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
למעוך את התפוחי אדמה
ולהוסיף את המצרכים.
להוסיף 2 ביצים
5 כפות פרורי לחם
לתבל:
מלח, כרכום, פלפל שחור
לערבב היטב את התערובת.
להניח כשעה במקרר( אפשר יותר).
1.לטגן את הקציצות עם מעט שמן.
לאכול עם סלט ואריסה.
2. בסיר שטוח נכין את הירקות
10 שיני שום
2 פלפלים חריפים
2 גמבות חתוכות לרצועות
2 גזרים חתוכים למקלות
צרור כוסברה
( 2 תפוח אדמה)
לטגן עם מעט שמן כ- 5 דקות .
להוסיף כוס מים ( כל פעם כוס מים)
לתבל:
מלח. פלפל שחור . כרכום
( כמון מי שאוהב)
4 כפות פפריקה חריפה / מתוקה
לערבב ולבשל עד שהירקות מוכנים.
לצמצם נוזלים
להוסיף למעלה את הקציצות
לבשל כ- 10 דקות ולכבות
( מידי פעם לשפוך מהנוזלים על הקציצות רוטב).