6 תפוחי אדמה קוביות
לבשל כ10 דקות
לסנן את המים
ולמעוך לפירה
להוסיף לפירה
חצי כפית מלח
רבע כפית פילפל שחור גרוס
לערבב טוב
להוסיף בצל גדול מגורד
כפית וחצי שום כתוש
כמה עלי פטרוזליה קצוצים
כמה עלי כוסברה קצוצים
כמה עלי שמיר קצוצים
3 ביצים
כף וחצי אבקת מרק
4 כפות שטוחות פירורי לחם
לערבב הכל היטב יחד
לחמם שמן במחבת
בגובה 1/3 מהקציצה
להכין צלוחית עם קמח
לקחת מהעיסה בגודל כדור קטן לגלגל ביד מצד לצד
לטבול בקמח לנער מצד לצד ולשטח ולשים במחבת
לטגן משני הצדדים