מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
1 צרור פטרוזיליה. עלים
5 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
כ 1/4 כפית פפריקה חריפה
כ 1/4 כפית כמון
כ 1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
מחממים שמן, יוצרים קציצות, מטגנים עד להשחמה משני הצדדים.
מניחים על נייר סופג ומגישים חם או בטמפ’ החדר.
בצלחת וסלט .בלחמניות טריה יאמי😋