500 גרם בשר עוף טחון | |
1 בצל קצוץ דק | |
1 כף שום כתוש | |
2 עגבנייה מגורדת | |
חופן פטרוזיליה קצוצה | |
4 פרוסות לחם יבש רטובים ,סחוטים ומגורדים | |
1 כפית שטוחה אגוז מוסקט | |
1 כף פפריקה | |
1 כף כורכום | |
1 כף קינמון | |
1/2 כפית פלפל שחור | |
1/2 כפית מחק עוף | |
מלח לפי הטעם | |
1 כוס פירורי לחם | |
1 ביצה | |
למילוי: | |
5 תפו"א |
1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה
2) חותכים את התפו"א
לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה
3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה