Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון /סיגלית ימין

מצרכים
1/2 ‏קילו עוף טחון
חצי צרור ‏פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
כפית שמן
שני בצלים גדולים
ערבה כפות ‏פירורי לחם
אחד ‏תפוחי אדמה מבושל ‏‏למעוך ולהוסיף לעוף טחון
‏שקית של אפונה וגזר של סנפרוסט קטנה או ‏כמה שרוצים

‏ תבלינים ‏
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית בהארט
כפית כורכום
כפית פלפל שחור ‏אגוז מוסקט טיפה ‏
כף ‏אבקת מרק עוף

אופן הכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה את הכוסברה את הבצל ולהוסיף לעוף טחון ‏להוסיף תבלינים ‏פירורי לחם‏ אחד תפוחי אדמה מעוך כפית שמן לערבב
טוב ‏ לשים במקרר למנוחה בינתיים נכין ‏ ‏את הרוטב ‏לקצוץ ‏בצל ‏לחמם שני כפות שמן בסיר ‏להוסיף את הבצל לטגן עד אז אזהבה להוסיף
תבלינים לפי הטעם או כפית מכול דבר ‏להוסיף כוס מים את האפונה והגזר להביא לרתיחה ברגע שהרוטב ‏רותח להנמיך את הגז להוציא את העוף
הטחון מהמקרר לכדרר כדורים קטנים לחמם ‏מחבט עם שמן עמוק לטגן ‏את הקציצות לשים בתוך הסיר בעדינות לבשל 45 דקות לקראת הסוף לפזר כוסברה מעל

בתיאבון בהצלחה

קציצות עוף עם אפונה וגזר_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים