מתכון /סיגלית ימין
מצרכים
1/2 קילו עוף טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
כפית שמן
שני בצלים גדולים
ערבה כפות פירורי לחם
אחד תפוחי אדמה מבושל למעוך ולהוסיף לעוף טחון
שקית של אפונה וגזר של סנפרוסט קטנה או כמה שרוצים
תבלינים
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית בהארט
כפית כורכום
כפית פלפל שחור אגוז מוסקט טיפה
כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה את הכוסברה את הבצל ולהוסיף לעוף טחון להוסיף תבלינים פירורי לחם אחד תפוחי אדמה מעוך כפית שמן לערבב
טוב לשים במקרר למנוחה בינתיים נכין את הרוטב לקצוץ בצל לחמם שני כפות שמן בסיר להוסיף את הבצל לטגן עד אז אזהבה להוסיף
תבלינים לפי הטעם או כפית מכול דבר להוסיף כוס מים את האפונה והגזר להביא לרתיחה ברגע שהרוטב רותח להנמיך את הגז להוציא את העוף
הטחון מהמקרר לכדרר כדורים קטנים לחמם מחבט עם שמן עמוק לטגן את הקציצות לשים בתוך הסיר בעדינות לבשל 45 דקות לקראת הסוף לפזר כוסברה מעל
בתיאבון בהצלחה