Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:

600 ג"ר חזה עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ
1/3 חבילה פיתרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל מכלף (או פלפל שחור ופלפל אנגלי טחון)
מעט מלח

לרוטב:

4 כפות שמן
5 פיטריות טריות גדולות פרוסות
1 כפית כורכום
1 כף שטוחה מרק עוף
מעט מלח

לטיגון:
חלבון ביצה

אופן ההכנה:

1 לערבב את כל חומרי הקציצות ולשים במקרר לחצי שעה
2 להוציא את עיסת העוף וליצור קציצות שטוחות
3 לטבול את קצות האצבעות במעט חלבון לטגן את הקציצות עד להשחמה קלה ולהוציא על נייר סופג
4 לוקחים סיר רחב מחממים שמן מוסיפים את התבלינים מערבבים במהירות לפתוח את הטעמים
5 להוסיף את הפיטרות לערבב מעט ולהוסיף כוס מים רותחים מעט מלח
6 לסדר מעל הפיטריות את הקציצות ולהוסיף מים רותחים עד גובה הקציצות להנמיך את האש ולכסות במיכסה עד לצימצום והסמכה של הרוטב
בהצלחה רוחמה כהן…🌹🌹🌹

קציצות עוף עם פטריות_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים