חומרים:
1/4 ק"ג חזה עוף טחון
1/4 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
1/ 4 חבילה כוסברה
1/4 חבילה פטרוזיליה
1 תפו"א גדול מבושל ומעוך לפירה
1 ביצה
1 תפו"א פרוס
1 קופסה פיטריות שלמות
מלח,פלפל, אגוז מוסקט,פלפל לימון,כורכום (מכל תבלין כפית) וכף שטוחה מרק עוף
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לשעה
לאחר שעה להכין קציצות
לשים בצלחת חצי כוס קמח ו -2 כפות סולת ולערבב ובצלחת שניה ביצה
לטבול בקמח מעורב עים סולת וביצה ולטגן
אופן הכנת הרוטב :
1 ניקח סיר רחב נסדר את פרוסות התפו"א ועליהם את הקציצות ולפזר מעל את הפיטריות
2 לאחר מכן ניקח כוס ונשים כפית כורכום כפית פלפל לימון ונמלא שמן עד חצי הכוס ונשפוך מעל הקציצות
3 לאחר מכן נוסיף מים רוטחים עד גובה הקציצות ונבשל עד שהרוטב יסמיך בסוף הבישול נפזר מעט כוסברה