Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקערה שמים
1/4 קילו בשר טחון
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
1 כפית בהרט
1/2 כפית פילפל שחור
1 כף שמן זית
4 שיני שום קצוצים
צרור כוסברה קצוצה
1 בצל בינוני קצוץ
לערבב הכל יחד
לוקחים
שקית אריטשוק קפואה
שהופשרה

מהבלילה של הבשר
יוצרים כדורים ושמים בכל קערית ארטישוק
מצמידים טוב יחד

בסיר מחממים
שמן זית
שמים 4 שיני שום קצוצים
קצת מלח
1/2 כפית פילפל שחור
1/2 כפית כורכום
צרור כוסברה קצוצה
מיץ מלימון אחד
פרוסות לימון

לערבב טוב
להוסיף 2 כוסות מים
מרתיחים ומוסיפים את קערות הארטישוק עם הקציצות
מוסיפים מים עד לגובה האריטשוק
לבשל כ30 דקות
ומידי פעם לוקחים מהרוטב
ושופכים על הקציצות
לאחר מכם מוסיפים
אפונה מקופסא שוופה ומסוננת
מוסיפים כוס מים
ומבשלים 20 דקות נוספות
וממשיכים בהרטבת הקציצות מהרוטב עם כף

אם נשאר מעיסת הבשר
יוצרים קציצות ומוסיפים
לסיר

קציצות  עם אריטשוק ואפונה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים