Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

**
איטריות עשיים מבלינצס מקמח תפוחי אדמה
חצי כוס מים
כוס קמח תפוחי אדמה
2 ביצים
2 כפות שמן
רבע כפית מלח
אני ערבבתי עם מקסר למניעת גושים.
עכשיו לחמם מחבת להתחיל להכין ללא שימון בכלל משני צידיו יצאו לי 5 גדולות לקרר ואז לחתוך דק ראו בתמונות.
**
תבשיל
חצי קילו בשר טחון
בצל חתוך קוביות קטנות
מלח פלפל שחור שתי כפות קמח מצה רגיל לערבב הכל להעביר למקרר לחצי שעה.
שלב 1
בסיר
לטגן חצי בצל חתוך קוביות קטנות עם מעט שמן להוסיף שום פרוס לערבב זהירות לא לשרוף להוסיף מלח גס פלפל שחור כורכום מעט מרק עוף אפונה קפואה גזר גמדי או רגיל לערבב להוסיף פיטריות כוסברה קצוצה וחצי כוס מים לכסות לתת בישול 20 דקות .
שלב 2
לעשות כדורים קטנים מבשר ולטגן משני צידיו רק עד לקבלת צריבה
שלב3
להוסיף את הקציצות לתבשיל לתת עוד בישול 20 דקות לקראת הסוף להוסיף את האיטריות וערבב .באהבה ממני אסיה גילעדוב

קציצות עם ירקות ואטריות ביתיות כשרות לפסח
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים