לתערובת הקציצות-
חצי קילו בשר בקר טחון טרי
פטרוזליה וכוסברה קצוצים
בצל מגורד
תפו"א מגורד דק
מלח
פלפל שחור
תבלין ראס אל חנות
פפריקה מתוקה
כמון
לערבב הכל יחד וליצור קציצות לטגן אותן חצי בישול במחבת עם מעט שמן
בסיר שטוח לטגן 5-6 שיני שום חתוכים לרבעים להוסיף תבלינים
:כף פפריקה מתוקה,
חצי כפית כורכום,
פלפל שחור,
חצי כף מרק עוף
פותחים מעט את התבלינים ומוסיפים מים חמים בערך כוס וחצי-2 תלוי בכמות,
מוסיפים כף רסק עגבניות ומערבבים מניחים את הקישואים שקילפנו וחתכנו לעיגולים ועליהם את הקציצות שטוגנו,לנער את הסיר שהרוטב יעטוף את הכל,
לקלף עגבניה לחתוך לריבועים ולפזר מעל, להביא לרתיחה להנמיך להבה,ולבשל עם מכסה סגור בערך 40 דקות או עד שהקציצות רכות
להגיש לצד אורז לבן…מעדןן