לקציצות:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול מגורד.
כפית פלפל שחור.
כפית מלח.
1/2 כפית פפריקה אדומה
1 ביצה
1 כף קמח מצה
פטרוזיליה או סלרי קצוצה דק
לערבב הכל וללוש לעיסה רכה ואחידה.ליצור קציצות ולטגן קלות עד הזהבה.
לרוטב:
1 גמבה אדומה
1 פלפל ירוק חריף
לטגן עד לריכוך להוסיף
4 שיני שום ו-5 עגבניות טריות חתוכות להמשיך לבשל עד לריכוך
ולתבל ב:
1 כף מרק עוף
1 כפית פפריקה אדומה
1 כפית פלפל שחור
1 כף רסק עגבניות, חצי כוס מים,
לימון סחוט וכף סוכר
לבשל עד שהכל יתרכך
להוסיף חציל מטוגן
לערבב
ולהוסיף את הקציצות שטוגנו