המתכון של יפה רייפלר
(דגים)
מרכיבים :
1/2 ק"ג דג קרפיון טחון
1 בצל גדול
1 תפו"א גדול
1 כפית שום כתוש
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס פירורי לחם
1 כף קמח
1 כפית צ'ילי גרוס
גרידה מלימון שלם
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
2 ביצים
שמן לטיגון
הכנת עיסת הקציצות:
להכניס למעבד מזון
את הבצל, תפו"א, גרידת לימון, שום כתוש, כוסברה, פטרוזיליה
לטחון לעיסה אחידה
להעביר לקערה להוסיף תבלינים, קמח , פרורי לחם, ביצים ולערבב.
ההכנה:
לשים מעט שמן במחבת ליצור קציצות עגולות, למעוך קלות ולטגן משני הצדדים עד השחמה יפה.
להגיש חם..
תהנו..