בצק.
קילו קמח.
2 ביצים.
כוס סוכר.
כף תמצית וניל.
2 כפות שמרים.
כוס חלב פושר.
100 גרם חמאה מומסת.
2 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה.
בקערה לשים.את הקמח חמאה שמרים
והביצים לערבב היטב
לאחר מכן להוסיף חלב פושר .ואת המים הפושרים כמה שצריך מים.
להמשיך בלישה כ..10 דקות.
להתפיח שעה.
לחלק ל..4 כדורים.
כל כדור בצק לרדד למרוח 50 גרם חמאה ולקפל לחצי ושוב לחצי. כך כולם.
לשים במקרר כ4 שעות.
לרדד ולחתוך למשולשים למלות בקוביות שוקולד מריר או חלב.או למרוח שוקולד .
להתפיח כחצי שעה.
למרוח ביצה ולאפות בחום 200 עד הזהבה.
להבריש בדבש ביתי.
סירופ דבש
2 כוסות סוכר.
כוס מים.
חצי כפית לימון
להמיס עד הסמכה.
בהצלחה.