מצרכים הדרושים
1 חבילת בצק עלים
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לריבועים של 24/24ס"מ וחותכים רצועות של של 8ס"מ, אופים בתנור שחומם מראש
ל180 נעלות??
כ15 דק?עד להזהבה
הכנת המלית
מקציפים את השמנת המתוקה , חלב והפודינג עד ליציבות ואם רוצים אפשר להכניס 2 כפות ריבת חלב , מכניסים לשקית זילוף מזלפים .
הציפוי:
1)שמים בקערה 200 גרם אבקת סוכר + 80 גרם חמאה מומסת ומעט מים , מערבבים עד לקבלת מרקם קרמי
2) מורחים על החלק העליון ומזלפים שוקולד
וגם קצפת אם רוצים
Jacqueline fadelon