5 ריבועי בצק עלים
2 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 32% שומן סה"כ 500 מ"ל
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל – קופסת קרטון
1 כוס חלב
הכנה:
1. להפשיר את בצק העלים הקנוי. ניתן לקרוץ לעיגולים עם רינג או לחתוך עם סכין, אך אפשר להשאיר גם ריבועים.
2. לרפד תבנית עם נייר אפייה, לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות את בצק העלים למשך כ- 20 דקות עד השחמה.
3. עד שהבצק מתקרר – בינתיים מכינים את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלב והפודינג, ולהקציף כ- 5 דקות.
4. לחתוך את ריבועי בצק העלים לחצי לרוחב, למרוח 2 כפות מקרם הוניל, לכסות בבצק העלים שחתכנו ושוב למרוח שכבה לזלף קרם וניל