Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק עלים צרפתי(קנוי)
1 שמנת מתוקה
1 שמנת מתוקה צמחית
1 אינסטינג פודינג

את הבצק מפשרים שמים ישירות על נייר אפיה חצי מהבצק מפזרים מעל קצת קמח ומרדדים .

מפזרים כמות נדיבה של אבקת סוכר ואופים ב 180 מעלות עד להזהבה.
כנ"ל לגבי החלק השני.

מקררים חותכים לפסים שווים יצא לי 4 פסים ומורחים קצפת בין שכבה לשכבה .
בשכבה האחרונה מפזרים אבקת סוכר למי שרוצה אפשר לזלף מעל סירופ שוקולד , מייפל.

הקצפת שמים הכל בקערה מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה…

קרמשניט_מתכון של עינת חנניה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים