בצק עלים צרפתי(קנוי)
1 שמנת מתוקה
1 שמנת מתוקה צמחית
1 אינסטינג פודינג
את הבצק מפשרים שמים ישירות על נייר אפיה חצי מהבצק מפזרים מעל קצת קמח ומרדדים .
מפזרים כמות נדיבה של אבקת סוכר ואופים ב 180 מעלות עד להזהבה.
כנ"ל לגבי החלק השני.
מקררים חותכים לפסים שווים יצא לי 4 פסים ומורחים קצפת בין שכבה לשכבה .
בשכבה האחרונה מפזרים אבקת סוכר למי שרוצה אפשר לזלף מעל סירופ שוקולד , מייפל.
הקצפת שמים הכל בקערה מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה…