Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבלילה
2 כוסות חלב
2 כוסות מים
3 ביצים
4 כוסות קמח
פירורי לחם מוזהבים

מצרכים למלית
1 פרוסות דג סלמון חתוך לקוביות קטנות
3 כפות טריאקי
1 בצל קצוץ
1 פלפל גמבה קצוץ
1 קופסת פיטריות קצוצות
1 חופן כוסברה קצוצה
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת פטריות
1כף דבש

הכנת הקרפים
1) מחממים מחבת טפלון שמים קצת חמאה ושופכים קצת בלילה ומטגנים
2 דקות מצד לצד עד להזהבה

3) שמים בקערה את הדג עם הרוטב טריאקי מערבבים מטגנים במחבת ושמים בצד

4) במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן מכניסים את הגמבה ,הפטריות וכוסברה מטגנים ל עוד 2 עד 3 דק ומכניסים את הדג למחבת ומערבבים וממשיכים לטגן לעוד2 עד 3 דק ומכניסים את התערובת לקירור

5) פורשים את אחד הקרפים על הצלחת ומניחים כף נידיבה של התערובת וסוגרים מהצדדים שני הכנפיים ומגלגלים
6) מכניסים לקירור כ 1/2 עד שעה וטובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם
ומגישים עם רוטב שמנת או מה שרוצים לפי הטעם האישי
בהצלחה!

קרפים במילוי דג סלמון ופטריות מטוגן בפירורי לחם מוזהבים ומוגש ברוטב שמנת_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים