לבלילה
2 כוסות וחצי קמח
3 בצים
2 וחצי כוסות חלב
אופן ההכנה
1)מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון במהירות נמוכה עד בנונית עד שאין גושים ועד לקבלת תערובת חלקה
2) מחממים מחבת טפלון בנוני ומשמשים עם חמאה בעזרת נייר סופג
3) מוזגים מצקת בלילה למחבת החמה ומטלטלים לפיזור הבלילה שכבה דקה ומטגנים עד להזבה
4)הופכים ומטגנים לעוד1/2 דק עד להזבה
למלית :
2 בטטות מבושלות ומרוסקות
2 בצלים קצוצים
2 כפות גבינה שמנת 30 %
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת פיטריות
אופן ההכנה:
1)במחבת מטגנים את הבצל עד להזבה
2)בקערה מכניסים את הבטטה המרוסקת ושמים את כל השאר המצרכים ומערבבים
3) שמים על כל קרפ במרכז קצת תערובת ומגלגלים ושוב עוד גילגול בצורת חילזון
4)מניכים מתבנית ושמים בצד עד להכנה הרוטב שמנת
מצרכים לרוטב שמנת
1 שמנת לבישול
1 קופסת פיטריות של
300 גרם
1 כף חמאה
2 כפות שום כתוש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2כפית אגוז מוסקט
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
1) מטגנים את הפיטריות עם השום ל3 עד 4 דק
2) שופכים את השמנת ואת כל השאר הדברים
ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך
3) שופכים על הקרפים ולאחר מכן מפזרים גבינה אמנטל אבל אפשר כל גבינה שיש בבית
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 1/2 שעה ומגישים
בתאבון