Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס קמח
1 ביצה
כוס חלב
1 סוכר וניל

אופן הכנה:

  1. שמים במעבד מזון או טורפים ידנית את הקמח,ביצים,סוכר וניל והחלב עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. מחממים את המחבת ומשמנים קלות.
  3. יוצקים למחבת את הבלילה וברגע שהחלק התחתון של הקרפ מזהיב הופכים את הקרפ.
  4. מסירים מהמחבת ומורחים את הממרח האהוב (נוטלה/שחר או כל ממרח אחר ) מקפלים ומגישים. ♥️

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

קרפ צרפתי_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים