Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
1 שקית רביולי במילוי גבינות מבושל ומסונן לפי הוראות בשקית
5 בטטות חתוכות לקוביות
2 כפות שמן זית
מעט מלח
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 כף חמאה/שמן
1 כף אבקת פטריות
מעט אגוז מוסקט טחון
חצי כפית מרק עוף
1 מיכל שמנת לבישול
חצי מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב

אופן הכנת קוביות בטטה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
מערבבים את הבטטה ושמן זית
ממליחים מעט ומניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפיה
ומכניסים לתנור חם עד להזהבת הבטטות בערך חצי שעה או מעט יותר .
מעבירים את הבטטות לתבנית בינונית ומכינים רוטב מוקרם .
מטגנים את הבצל עם כף חמאה או שמן עד שהבצל משחים ומקבל צבע מקורמל .
מוסיפים לבצל המקורמל את השמנת מתוקה והשמנת לבישול והחלב מעט אגוז מוסקט
מרק עוף אבקת פטריות
מערבבים וטועמים אם יש צורך במעט מלח מוסיפים .
נותנים לרוטב להגיע לרתיחה.מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד להסמכת הרוטב .בערך 5-7 דקות .
מכבים את האש .
מוסיפים לרוטב את הרביולי
מערבבים בעדינות
יוצקים את הרוטב עם הרביולי מעל קוביות הבטטה הצלויות
ואוכלים מיד 😋

רביולי גבינות וקוביות בטטה מקורמלות 💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים