1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
כוס סוכר
4 חלמונים
2 כוסות חלב פושר (כוס חד פעמי) קר
200 גר' חמאה רכה
כוס שמן
מלית
שוקולד נוטלה
לסירופ
כוס סוכר
כוס מים
להרתיח על אש קטנה
אופן הכנה:
לשים בקערת המערבל את כל החומרים, ללוש היטב 10 דקות בערך, עד שמתקבל בצק גמיש ורך.
לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ,ליצור מהם כדורים ולכסות במגבת נקייה להתפחה.
לאחר שהבצק תפח לקחת כדור אחד של בצק ולרדד אותו לעיגול דק.
למרוח שוקולד למריחה, לחלק ל-8 חלקים שווים לגלגל לרוגלך וכך להמשיך עם שלושת הכדורים הנותרים.
למרוח בחלבון ולפזר מעל מעט סוכר.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, לאחר האפייה למרוח בסירופ קר, לצנן ולהכניס לכלי סגור, ניתן לשמור בהקפאה