Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס חד.פעמי חם

מצרכים:
4 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה 1
כף 1 שמרים
חצי עד כוס מים בערך
לפי הצורך

אופן הכנה:
ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף מים בהדרגה
עד לקבלת בצק רך וגמיש
להתפיח בערך שעה או יותר עד להכפלת הנפח..
לחלק את הבצק ל 3 עיגולים
לרדד כל עיגול לבצק לריבוע דק בגודל 30*30 ולמרוח ממרח שוקולד פרווה בחצי מהבצק
לקפל את הבצק כך שהחלק בלי הממרח יכסה את החלק המרוח בשוקולד .
לחתוך למשולשים שווים
רוחב 8 ס'
בקצה כל משולש אפשר להוסיף מעט נטיפי שוקולד
מגלגלים כל משולש לרוגלך
מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה במרווחים ומתפיחים בערך 20 דקות
אופים בתנור בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה .בערך 17 דק
לאחר האפיה מורחים סילאן מדולל עם טיפונת מים

בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨

רוגלך מושלמים ורכים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים