קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
כוס שמן
3 ביצים גדולות
בערך 2 כוסות מים
1 סוכר וניל
חצי כפית מלח
ההכנה
לשים בקערת המיקסר קמח שמרים סוכר וסוכר וניל לערבב להוסיף כוס מים ביצים להתחיל ללושכשתיי דקות להוסיף שמן להמשיך ללוש עוד 3דקות להוסיף להוסיף את המלח ומים כמה שצריך מהכוס השניה עד לקבלת בצק רך ונעים בסך הכל 10דקות לישה להתפיח שעה לחלק למרוח שוקולד ולפזר חלבה לגלגל לתת תפיחה של חצי שעה למרוח ביצה עם קצת סוכר ולפזר שומשום לאפות עד שמזהיב להוציא ולמרוח למעלה סירופ
לסירופ
כוס מים
חצי כוס סוכר מעט מיץ מלימון
לבשל כמה דקות
למרוח על העוגה או הרוגלך כשמוצאים מהתנור