Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

אופן ההכנה:
נתחיל בבצק.
בקערת המיקסר עם וו לישה נכניס את חומרי הבצק.
1 קג קמח מנופה
4 כפות אבקת אינסטנט ווניל
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות גדושות סוכר
לערבב בעזרת כף את כל החומרים היבשים, ליצור גומה ולצקת לתוכה,
2+1/2 כוסות מים/חלב פושרים.(חד"פ קר).
3/4 כוס שמן
2 ביצים שלמות
100 גר מרגרינה/חמאה רכה
3 כפות נוזל תמצית ווניל

להפעיל את המיקסר ולהתחיל בלישה איטית, להוסיף
1 כף מלח ולהמשיך בלישה במהירות בינונית כשש דקות.

להעביר את הבצק להתפחה בקערה משומנת.

יש להגיע לשתי התפחות מלאות, לא ללוש את הבצק, רק להוריד טיפה את התפיחה בתנועת יד לתוך הקערה.

לחלק את הבצק התפוח לחמישה חלקים שווים.
לרדד כל גוש בצק לריבוע, למרוח על מחציתו שוקולד שאתם אוהבים, לקפל את הבצק הלא מרוח על החלק המרוח.
לרדד, לחלק למשולשים צרים, ליצור מיני רוגעלך, לסדר בחמש תבניות אינגליש, מרופדות נייר אפיה.
למרוח בביצה טרופה וכף סילאן, להתפיח ולאפות על 180 מעלות בתנור טורבו עד השחמה מלאה.
נסו ותהנו.

רוגעלך תלושותי, אחד המאפים הטעימים, הפשוטים והעשירים בטעמים_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

45 מתכונים