Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח ( אני הוספתי חצי כוס נוספת של קמח)
2 כוסות מים
1 כפית שמרים יבשים ( אני שמתי כף שמרים)
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח.

במיקסר לערבב קמח+מים ושמרים. להוסיף שמן זית וללוש 5 ד בסוף מלח

להמשיך ללוש 5ד נוספות. לכסות במגבת ולהתפיח לשעה.

לחלק ל4 כדורים ולהתפיח לרבע שעה. לפתוח כל כדור למלא בשוקולד פרווה ,לגלגל לרולדה ולחתוך.

אין צורך למרוח ביצה.

לאפות כרבע שעה 180. ( במקור כתוב חום גבוהה יותר).

לאבק באבקת סוכר.

ממליצה להכפיל כמויות.

רוזלך, מאפה שמרים מיוחד ממולא בנוטלה_נורית יונה
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

521 מתכונים