Share with:


בשרי

אופן הכנה

‏מצרכים
‏חצי קילו בשר טחון‏ ‏
רסק-עגבניות כפית
שני קופסאות של עגבניות גדולות ‏מרוסק או
‏חמש עגבניות ‏מרוסק בפומפייה
בצל גדול
ארבע שיני שום
בזיליקום טרי עלים

תבלינים ‏
כפית פלפל,
כפית פפריקה ,
כפית סוכר,
כפית אורגנו
כפית מלח

הכנה
‏בסיר גדול ‏לשים שמן לחמם טיפה לטגן בצל קצוץ עד אז אזהבה ‏להוסיף את השום הבשר טחון לפורר עם מזלג עד השחמה ׳להסיף ,את ‏עגבניות להוסיף את הרסק עגבניות רבע כוס מים תבלינים לטעום עם חסר‏לבשל שעה לקראת הסוף לקצוץ את הבזיליקום ולזרוק לתוך הסיר

‏לבשל איזה פסטה שאתם רוצים לפי הוראות הקופסה,

לקחת כפית גדושה ‏שתיים כמה שרוצים‏ לצקת על הפסטה

רוטב ‏איטלקי מיוחד עם ‏בשר טחון לכל סוגי הפסטה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים