מצרכים
חצי קילו בשר טחון
רסק-עגבניות כפית
שני קופסאות של עגבניות גדולות מרוסק או
חמש עגבניות מרוסק בפומפייה
בצל גדול
ארבע שיני שום
בזיליקום טרי עלים
תבלינים
כפית פלפל,
כפית פפריקה ,
כפית סוכר,
כפית אורגנו
כפית מלח
הכנה
בסיר גדול לשים שמן לחמם טיפה לטגן בצל קצוץ עד אז אזהבה להוסיף את השום הבשר טחון לפורר עם מזלג עד השחמה ׳להסיף ,את עגבניות להוסיף את הרסק עגבניות רבע כוס מים תבלינים לטעום עם חסרלבשל שעה לקראת הסוף לקצוץ את הבזיליקום ולזרוק לתוך הסיר
לבשל איזה פסטה שאתם רוצים לפי הוראות הקופסה,
לקחת כפית גדושה שתיים כמה שרוצים לצקת על הפסטה