Share with:


אופן הכנה

המצרכים :
1 חב' בצק עלים
למילוי:
500 גרם גבינה כנען או גבינה לבנה
1 חלמון
2 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל
רבע כפית גרידת לימון
1/2 כוס סוכר +2 כפות נוספות ליותר מתוק

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד.
לוקחים את בצק העלים וחותכים ממנו מלבן בגודל 25*25 ס"מ
חורצים בצדדים פסים ומניחים מחצית מהמילוי באמצע
לוקחים רצועה מימין ופעם משמאל וכן הלאה כדי ליצור צמה
כך עושים עם ריבוע נוסף של בצק (המילוי מתאים לשתי רולדות )
מכניסים את שתי העוגות למקפיא לפחות שעתיים
בנתיים מכינים ציפוי קרמבל

לקראמבל:
100 גרם (3/4 כוס) קמח
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קורט מלח
רבע כוס פיסטוקים טחונים
רבע כוס שקדים פרוסים

קראמבל: בקערה שמים קמח, סוכר, חמאה ומלח ומעבדים בידיים לתערובת פירורית.
אם רוצים צבע ירוק יפה .מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל בצבע ירוק פיסטוק
ומערבבים טוב את הפירורים עם הצבע
אחר כך מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים ומערבבים את הכל
מוציאים את העוגות מהמקפיא
מורחים ביצה ומפזרים מעל העוגות את הקרמבל
ומכניסים לאפיה לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה קלה .
מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.

באהבה אסתי ❤️

רולדה במילוי גבינה וקרמבל פיסטוק שקדים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים