Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים הדרושים לטורט
120 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות
100 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
60 גרם חמאה רכה

חומרים למלית:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1/2 צנצנת ריבת חלב

חומרים לגנאש שוקולד:??
1/2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות גדושות של נוטלה

אופן ההכנת הגנאש
1)שמים על הגז את השמנת עד סף הרתיחה ומכניסים את
השוקולד לקוביות
ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ובסוף את הנוטלה

2)חומרים לציפוי ומילוי שקדים
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
100 גרם סוכר=1/2כוס

אופן ההכנה לטורט:
*)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
ומכניסים פנימה את החמאה הרכה
וממשיכים לערבב

*) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים

*) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עד ליציבות
מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים בצורת מעטפה תמיד,
שמים נייר אפייה על תבנית של תנור ושופכים את התערוב ומשטחים ואופים
*) בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק בלבד
*) מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להככנה המלית
אופן ההכנה למלית הקרם
1(מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב עד לקצף יציב
ומכניסים את הריבת חלב ומערבבים בצורת מעטפה

אופן ההכנה לשקדים מקורמלים :
מכניסים לסיר קטן את השקדים עם הסוכר ומבשלים ללא מים תוך כדי ערבוב עד שנייה רום כמו קרמל , משטחים על מגש ומפוררים לחתיכות

*) מורחים על הטורט את הקרם ומפזרים קצת שקדים ומגלגלים
מורחים גם על העוגה ומכניסים את העוגה למקפיא ל15 דק

*)שופכים את ה גנאש על העוגה ושוב למקפיא לעוד 15 דק

*)שמים מה שנישאר מהקרם בשקית זילוף ומזלפים על העוגה ומפזרים גם שקדים
בהצלחה!!!
Jacqueline fadelon

רולדה חגיגית במילוי קרם ריבת חלב ושקדים מקורמלים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים