אופן הכנה
מרכיבים
6 ביצים שלמות
225 גרם סוכר
225 גרם קמח
35 גרם קורנפלור
40 מ"ל מים
1 אבקת אפייה
למלית
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
50 גרם שוקולד לבן
לקולי תותים
200 גרם תותים טריים או קפואים
100 גרם סוכר
1/4 כוס מים
לקישוט
תלתלים שוקולד מריר ולבן
קוקוס קלוי
אופן ההכנה
מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הטורט ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ולבן.
יוצקים את התערובת על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל 210 מעלות כ – 15 דקות .
הופכים את התבנית על מגבת ומסירים את הנייר ומגלגלים ושמים בצד
מביאים לרתיחה את התותים על המים וסוכר וטוחנים עם מיקסר מוט מסננים לקבלת מרקם חלק .
שופכים חצי כוס של קולי תותים ושומרים בצד.
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג והשאר הקולי ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה , מכבים את המיקסר ומכניסים את השוקולד המומס …מערבבים היטב עד לאיחוד .
פותחים את הרולדה מורחים קצפת בנדיבות מגלגלים ומצפים עם שאר הקצפת .
מקשטים את העוגה עם תלתלי שוקולד מריר ולבן וקוקוס קלוי ומגישים עם קולי תותים .
או לחלופין מה שאוהבים
בהצלחה 👌