מצרכים :
4 ביצים L מופרדות
2 כפות שמן
7 כפות מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
4 כפות גדושות קמח
1 כפית אפיה
*אופן ההכנה:*
מקציפים חלבונים עם סוכר
אחכ מוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן
ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)
לקצפת :
מקציפים היטב היטב
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינק וניל
2 כפות סוכר
כוס ח.פ.קר חלב
* ריבת חלב בחירה
מורחים חלק מהקצפת על הרולדה ומזלפים מעט ריבת חלב
מגלגלים לרולדה
ומורחים את יתרת הקצפת על הרולדה .
אפשר לשמור מעט מהקצפת לעיטור וקישוט !
מקשטים בשוקולד חלב מגולף בעזרת קולפן מעל הקצפת
ומכניסים לקירור
בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨