Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים הדרושים לטורט
120 גרם סוכר.
4 ביצים מופרדות .
100 גרם קמח .
1 כפית אבקת אפייה .
60 גרם חמאה רכה .

חומרים למלית:
1 שמנת מתוקה
1 כוסות חלב
1 פודינג וניל
150 גרם תותים מבושלים עם 1/2 כוס סוכר ו1/2 כוסות מים

אופן ההכנה לטורט:
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח

2) מכניסים פנימה את החמאה הרכה
וממשיכים לערבב

3) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים

4) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד ליציבות

5) מוסיפים אותם לתערובת מערבבים בצורת מעטפה תמיד

6) שמים נייר אפייה על תבנית של תנור ושופכים את התערוב ומשטחים
אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כ10 דק בלבד ולא יותר

8) משחררים את הטורט ומגלגלים את אותו עם הנייר עד להככנה המלית

אופן ההכנה למלית הקרם והתותים
1) מבשלים את התותים חתוכים עם הסוכר והמים עד לקבלת סוג של ריבה ומכניסים לקירור לשעה

2)מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב עד לקצף יציב

3)מורחים את התותים על הטורט ולאחר מכן את הקצפת ומגלגלים

3) מסדרים תותים במרכז ומה שנישאר מהקצפת מכניסים לשקית זילוף ומזלפים ומברישים קצת ריבה על התותים בשביל ההברקה

4 מכניסים את העוגה למקרר לשעה

רולדה עם קצפת ותותים טריים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים