Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
4 ביצים L
100 גרם סוכר
100 גרם קמח תופח
קורט מלח
כף שמן
כף תמצית וניל

לקרם:
2 שמנת מתוקה 500 מייל.
חצי כוס חלב
2 אינסטנט פודינג וניל
לריבה תות ביתית:
500 גרם תות טרי
200 גרם סוכר
100 גרעיני לימון
חצי כפית הל טחון
חצי כפית קינמון

אופן הכנה:
בסיר נשים תות וסוכר ואת גרעיני לימון.
נבשל על אש נמוכה עד הסמכה נוסיף את התבלינים ונקרר.
נטחן עם בלנדר מוט

אופן הכנה לבצק:
בקערת המיקסר נשים ביצים מלח וסוכר ווניל נקציף עד קבלת קצף תפוח נוריד מהירות נוסיף את הקמח בהדרגה עד קבלת תערובת אחידה.
נוסיף את השמן ונערבב עם לקקן.
נרפד תבנית עם נייר אפייה ניצק את התערובת ניישר.
לאפה 190 מעלות 7 דקות. נקרר מספר דקות נגלגל את הלקח ונשים בצד.
לקרם:
בקערת המיקסר שמים את חומרי הקרם נקציף עד קבלת קצף יציב לא יותר מידי שלא יהיה חמאה
נפתח את הלקח נמרח ריבה ומעל נמרח קרם נגלגל עם הנייר נעטוף את הרולדה נכניס למקפיא לשעה.
נוציא את הרולדה נמרח קרם נקשט עם תותים.

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

רולדה עם ריבת תות ביתית וקרם וניל_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים