4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1 אבקת אפיה
כוס קמח( שתיה חמה)
להקציף ביצים עם סוכר
לקצף יציב כ-6 דקות
להוסיף סוכר
להנמיך מהירות ,ולהוסיף לפי הסדר
בסוף קמח.
תבנית תנור עם נייר אפיה, משומנת מעט.
לשפוך על הנייר אפיה וליישר מעט.
תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כ- 18 דקות.
לתת לעוגה להתקרר הייטב.
קצפת חלבית או פרווה
להקציף שמנת / קצפת עם פודינג בלונדי
ורבע כוס סוכר.
למרוח על העוגה ולגלגל.
ולמרוח מלמעלה קצפת / שמנת.
אפשר לפזר קוביות שוקולד בלונדי או לגרד שוקולד.
אפשר גאנש שוקולד. . ❤️
אפשר למלא בכל שוקולד
לפרווה להשתמש בקצפת צמחית.