Share with:


פרווה

אופן הכנה

וכל מה שצריך:
3 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים.
סוכר וניל
כוס 3/4 קמח.
אבקת אפיה1
3 מיכלי שמנת צמחית.
5 תותים
שקית אינסטנט פודינג.
צבע מאכל(לא חייבים)

להקציף במיקסר ביצים וסוכר לקצף תפוח, להוסיף בהדרגה שמן,מיץ, קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה.
לרפד נייר אפיה בתבנית של התנור הגדולה לצקת לאפות רבע שעה חום 160.
להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג.לחלק ל2 קערות קערה אחת להוסיף לקצף תמצית צבע מאכל .
כשהעוגה מוכנה נגלגל אותה לרולדה עד שתתקרר כדי שתישמר הצורה, לאחר הקירור למלא בקצפת ולגלגל שוב לרולדה להוריד כמובן את נייר האפיה.
למרוח קצפת על הרולדה ,לזלף פעם בורוד ומעליו לבן ולסדר את התותים.

רולדה קלה קלה להכנה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

259 מתכונים