Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 יחידות
4 כוסות קמח רגיל
2 כפיות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
75 גרם מרגרינה רכה כל סוג שרוצים
2 ביצים גדולות
2/3 כוס מים או חלב
קורט מלח
כפית תמצית וניל

ללוש את הבצק לשים לתפיחה ללילה במקרר

מילוי שוקולד
2 כפות קקאו אפשר יותר
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
תמצית וניל כף לפי הטעם
חצי כוס שמן
לערבב היטב .

סירוף לאחר אפיה למרוח כשהרולדה יוצאת מהתנור
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
לבשל 5 דקות

רולדה שמרים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים