6 ביצים | |
2 תפו"א מבושל ומרוסק לפירה | |
2 כפות קמח | |
2 כפות בצל יבש מטוגן | |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס | |
למלית: | |
1בצל חתוך לקוביות קטנות | |
2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות | |
1 כף אבקת פטריות | |
1 כפית דבש | |
1/2 כפית אגוז מוסקט |
אופן ההכנה למלית
1) מטגנים את הבטטה עם הבצל עד להזהבה
2) מכניסים את כל השאר לא משנה הסדר ומטגנים עד להתרכרות הבטטה ושמים בצד
אופן ההכנה לרולדה
1)מערבבים את כל המצרכים עד שאין גושים
2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 15 דק
ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה
3) ממלים את הרולדה ומגלגלים , מברישים ביצה ומפזרים פירורי לחם מוזהבים ואופים עוד 10 דק
אפשר לאכול חם או קר אבל בנינו אין כמו לאכול את זה חם…