4 וחצי כוסות קמח מנופה
2 כפות שמרים,
1/4 כוס שמן,
3/4 כוס סוכר,
100 גרם חמאה רכה,
1 סוכר וניל,
מעט גרידת לימון,
1/2 כוס מים חמימים,
1/2 כוס חלב,
ללוש היטב ולהתפיח עד הכפלת נפח.
לחלק את הבצק ל 6 כדורים…לרדד דק כל חלק
למלות במילוי הגבינה
מילוי:
3 גבינה 5% מסוננת מלילה קודם 750 גר
מיץ מ 1 לימון
1 כוס סוכר
1 אינסטנט וניל
3 כפות קמח מנופה
3 ביצים שלמות
לערבב היטב … ליצור רולדות ולהניח בתבניות ארוכות אינגליש לא הגבוהות בדרך כלל הם מקרטון,
למרוח ביצה טרופה ולפזר מעל מעט סוכר לתת תפיחה חוזרת בערך 1/2 שעה
לתנור 180 מעלות, כ25 דקות לערך, כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה.
יש אפשרות לפזר פירורים בלי למרוח ביצה
להכנת הפירורים
30 גרם חמאה,
1/2 כוס סוכר,
1 כוס קמח
לערבב וליצור פירורים ולפזר ישר על כל רולדה,
בהצלחה אורה