Share with:


חלבי

אופן הכנה

3/4 כוס קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
100 גרם מרגרינה
3/4 כוס חלב
2 סוכר וניל
100 גרם שוקולד מריר

להמיס הכל על הגז עד שהופך לשוקולד חלק בלי גושים, בינתיים מכינים
2 חב׳ ביסקיויטים(200ג)
שבורות לחתיכות קטנות בתוך קערה בינונית
לשפוך את השוקולד על הביסקיויטים לערבב ולצקת לתבניות סיליקון להכניס למקפיא כמה דקות

בינתיים להכין גנאש שוקולד.
שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
להמיס יחד במיקרו לערבב היטב ולשפוך מעל, לקרר עד הבוקר…

רולדות כדורי שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים