3 תבניות
4 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
75 גרם מחמאה
2 ביצים גדולות
כוס חלב או מים חמימים
קורט מלח
תמצית וניל ללוש את הבצק לשים במקרר לפחות 6 שעות לתפיחה
לעשות צורות עם מילוי שאתם רוצים לתת תפיחה נוספת
לאפות 180 טורבו עד להשחמה
מילוי שוקולד
חצי כוס קקאו
2 כפות פודינג שוקולד או וניל
שלוש רבעים כוס סוכר
כוס שמן לערבב הכל לנרקם שניתן למרוח על בצק
מילוי גבינה
250 גבינה לבנה 5 אחוז
2 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
לערבב ולהעביר לשקית זילוף יותר קל .
סירוף לשפוך כשמוציאים חם
כוס מים שלוש רבעים סוכר כפית תמצית וניל לתת בישול 10 דקות להבריש על העוגיות ולבריאות