Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק שמרים-
קילו קמח מנופה
כפית מלח
3/4 כוס סוכר (שתיה חמה)
כוס שמן
1 סוכר וניל
2 ביצים L
2 כפות שמרים
2 כוסות מים פושרים(בערך).

מילוי גבינה-
500 גרם גבינת טוב טעם
500 גרם גבינת ריקוטה
ביצה אחת
רבע כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3 כפות קונפלור.
ההכנה– לערבב הכל ביחד לתערובת אחידה.

סירופ סוכר-
כוס סוכר
כוס מים
לבשל ביחד כ-15 דקות
על אש נמוכה.

הכנת בצק השמרים-
בקערה מערבבים קמח ( עושים גומה שמים מלח ומכסים), מוסיפים סוכר, שמן. ביצים. וניל. ומערבבים ביחד. מוסיפים מים בהדרגה
ללוש הייטב . בצק רך ונעים.( אפשר במיקסר).
לכסות ולהתפיח שעה.
מחלקת את הבצק ל-5 חלקים שווים.
למרוח את המלית הגבינה(אפשר להוסיף ריבת תות או צימוקים).
בעזרת סכין או גלגלת חותכים את הבצק
משני הצדדים, וקולעים צמה.
מעבירים לתבנית אינגלישקייק משומנת ומקומחת
או לשים נייר אפיה. ( אפשר להניח בתבנית רגילה).
לתת התפחה נוספת של חצי שעה.
למרוח ביצה ולאפות ב-180 מעלות, כחצע שעה.
לאחר האפיה למרוח סירופ סוכר או לפזר אבקת סוכר כשהעוגה קרה.
אפשר לעשות 2 גבינה
3 שוקולד

מתכוןמתכון

רולדות שמרים גבינה💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים