חומרים:
3.5 כוסות קמח ,
100 גר מרגרינה/חמאה,
1 ביצה +חלמון,
1/2 כוס סוכר,
2כפות שטוחות שמרים,
גרידת לימון,
סוכר וניל.
1 כוס מים/חלב…
אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר להכניס את כל החומרים ללוש חמש דקות בערך עד לקבלת בצק חלק….להתפיח כשעתיים….או לילה המקרר
לחלק את הבצק לשני כדורים…
לרדד כל עלה ולמלא במה שאוהבים….
מילוי קקאו קלאסי לרולדה אחת:
3/4כוס סוכר
1 כף גדושה קקאו
1 כף שטוחה נס קפה
לערבב ולפזר על העלה …
לטפטף שמן מספר כפות…
לעצב כיד הדימיון….
מילוי הגבינה לרולדה אחת:
300 גר גבינה חלקה ..
13כוס סוכר.. (אפשר להוסיף יותר למי שאוהב מתוק)
1 כף קורנפלור .
1 סוכר וניל..
ביצה 1 קטנה…
לערבב ולמרוח על העלה….ניתן להוסיף צימוקים
הכנת שטרוייזר …
מתכון: כ- 30 גר מרגרינה/חמאה .
1 סוכר וניל.
כף סוכר..
1 כף מים/חלב…
כ-1/3כוס מדיה קמח תופח…..
לשים בתוך קערית לערבב ….בלי ללחוץ על החומרים לא ליצור בצק…רק לקבלת תערובת חולית….
זו הכמות שכנתי לעוגה אחת…..אפשר להכפיל ולפזר גם על השוקולד…..בצק מצוין …בהצלחה.
הטיפ שלי: להכין את הבצק ערב קודם לילה במקרר יוצא מצוין ….לאחר עיצוב העוגות להתפיח כחצי שעה.***** הכל מדוד בכוסות מדידה