4 כוסות קמח רגיל | |
2 כפיות שמרים יבשים | |
חצי כוס סוכר | |
75 גרם מרגרינה רכה כל סוג שרוצים | |
2 ביצים גדולות | |
2/3 כוס מים או חלב | |
קורט מלח | |
כפית תמצית וניל | |
. | |
למלית שוקולד: | |
2 כפות קקאו אפשר יותר | |
כוס סוכר | |
כפית תמצית וניל | |
תמצית וניל כף לפי הטעם | |
חצי כוס שמן | |
. | |
לסירופ: | |
חצי כוס מים | |
חצי כוס סוכר | |
כף תמצית וניל | |
* לבשל כ 5 דקות עד להסמכה |
ללוש את חומרי הבצק
לשים לתפיחה ללילה במקרר.
לפתוח בעזרת מערוך , למוח שוקולד – לסגור לצורת לחמניה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ..עד להזהבה קלה
למרוח סירופ כשהרולדה יוצאת מהתנור – לאחר אפיה