תבנית מרובעת שטוח של תנור | |
4 בצים מופרדות | |
חצי כוס סוכר | |
2 שקיות סוכר וניל | |
2 כפות שמן עם החלמונים | |
חצי כוס קמח + 2 כפות קורנפלור מעורבבים | |
. | |
לקצפת השתמשתי ב: | |
1 קצפת צמחית גדולה | |
2 כפות פודינג | |
***** אפשר עם שמנת מתוקה לחלבי |
להקציף חלבונים עם הסוכר סוכר וניל.לקצף לבן.
להוסיף את החלמונים עם השמן לקצף תפוח.
ובעדינות צורת קיפול לערבב את הקמח והקורנפלור
לשמן תבנית עים נייר אפיה ולמרוח על התבנית שווה בשווה.
לאפות בחום 170. כ..10 דקות צבע זהוב
לקרר .(אני לא הופכת ומוציאה מהנייר.
פשוט מורחת את הקצפת בנדיבות.מפזרת קוקוס ומגלגלת תוך כדי שמפרדים את הנייר לרולדה.).
למרוח מעל שוב קצפת אפשר שוקולד או ריבה לעטר ולזלף .הכול לפי הדמיון.