Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
6 ביצים
1/2 כוס סוכר
כף תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1/4 כוס שמנת מתוקה
1 פודינג ריבת חלב
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר. לערבב חלמונים עם שמן שמנת ופודינג ריבת חלב, לשפוך על הקצף של הביצים ולאחד בתנועות עטיפה עם מרית. לרפד תבנית תנור בנייר אפייה להעביר את העיסה ליישר ולאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כרבע שעה,להוציא עם הנייר אפייה מהתבנית ולגלגל לרולדה ולצנן.
קופסאת ריבת חלב
3 כפות שמנת מתוקה
לחמם במיקרו לערבב ולמרוח על התחתית.
לשמור בשקית זילוף 2 כפות לקישוט.

שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה (פחות מה שהוספנו לעוגה ולריבת חלב)
1 כוס חלב
1 פודינג ריבת חלב
2 כפות סירופ מייפל
להקציף לקרם יציב למרוח 2/3 מהקרם מעל הריבת חלב ליישר ולגלגל לרולדה.
1/3 מהקרם שנותר לצפות את הרולדה מבחוץ. להכניס למקרר למספר שעות

רולדת אלפחורס
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים