Share with:


חלבי

אופן הכנה

חבילה פתי בר
שמים במעבד מזון
וטוחנים
מערבבים עם
חצי כוס חלב
3 כפות ממרח קינדר

לבצק
מרדדים בין שתי דפי אפייה למלבן
מקציפים
שמנת מתוקה
כוס חלב
מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר
מקציפים לקרם מוצק
מורחים על הבצק ומגלגלים את הרולדה
מזלפים מעל קרם ומקשטים במה שרוצים.
אפשר לאכול מיד לא חייב לקרר לפני.

בהצלחה ♥️ אילנית.

רולדת ביסקוויטים במילוי קרם קינדר_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים